Hesabınızı ve verilerinizi silin

Film Queue uygulaması. Son güncelleme: 26 Haziran 2026.

Bu sayfa Film Queue hesabınızı ve ilişkili verilerinizi nasıl sileceğinizi açıklar.

Uygulamada silme (anında)

  1. Film Queue'yu açın ve oturum açın.
  2. Profil sekmesine gidin (alt gezinme çubuğu).
  3. Profil ekranının en altına kaydırın.
  4. "Hesabı ve verileri sil" seçeneğine dokunun.
  5. Onay iletişim kutusunda onaylayın.

Silme işlemi kalıcıdır ve anında geçerli olur.

Uygulamaya erişemiyorsanız

Hesabınıza bağlı e-posta adresinden creativeproductiongamedev@gmail.com adresine "Delete my account" konulu bir e-posta gönderin. Hesabınızı 30 gün içinde sileceğiz.

Silinen veriler

Saklanan veriler

Silme işleminden sonra kişisel veri saklanmaz. Kalan analytics verileri sizi tanımlayamayan anonimleştirilmiş toplu verilerdir. Silme sırasında zaten kaldırılmamış analytics olayları 180 gün sonra otomatik olarak silinir.

İletişim

Sorular: creativeproductiongamedev@gmail.com.