حذف حساب و داده‌ها

برنامه Film Queue. آخرین به‌روزرسانی: ۲۶ ژوئن ۲۰۲۶.

این صفحه توضیح می‌دهد چگونه حساب Film Queue خود و داده‌های مرتبط با آن را حذف کنید.

حذف در برنامه (فوری)

  1. Film Queue را باز کنید و وارد شوید.
  2. به تب پروفایل بروید (ناوبری پایین).
  3. تا انتهای صفحه پروفایل پایین بروید.
  4. روی «حذف حساب و داده‌ها» بزنید.
  5. در پنجره تأیید، تأیید کنید.

حذف دائمی است و بلافاصله اعمال می‌شود.

اگر به برنامه دسترسی ندارید

از آدرس ایمیل مرتبط با حساب خود به creativeproductiongamedev@gmail.com ایمیل بزنید با موضوع «Delete my account». حساب شما ظرف ۳۰ روز حذف می‌شود.

چه چیزی حذف می‌شود

چه چیزی نگهداری می‌شود

پس از حذف، هیچ داده شخصی نگهداری نمی‌شود. هر تحلیل باقی‌مانده تجمیع‌های ناشناس است که شما را شناسایی نمی‌کند. رویدادهای تحلیلی که در حذف از بین نرفته‌اند، پس از ۱۸۰ روز به‌طور خودکار حذف می‌شوند.

تماس

سؤالات: creativeproductiongamedev@gmail.com.