Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων

Εφαρμογή Film Queue. Τελευταία ενημέρωση: 26 Ιουνίου 2026.

Η παρούσα σελίδα εξηγεί πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Film Queue και τα σχετικά δεδομένα.

Διαγραφή στην εφαρμογή (άμεση)

  1. Ανοίξτε το Film Queue και συνδεθείτε.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Το προφίλ μου (κάτω πλοήγηση).
  3. Κάντε κύλιση στο τέλος της οθόνης προφίλ.
  4. Πατήστε «Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων».
  5. Επιβεβαιώστε στο παράθυρο διαλόγου.

Η διαγραφή είναι οριστική και ισχύει αμέσως.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή

Στείλτε email στο creativeproductiongamedev@gmail.com από τη διεύθυνση email που συνδέεται με τον λογαριασμό σας, με θέμα «Delete my account». Θα διαγράψουμε τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών.

Τι διαγράφεται

Τι διατηρείται

Μετά τη διαγραφή δεν διατηρούνται προσωπικά δεδομένα. Τυχόν υπολειπόμενα αναλυτικά είναι ανωνυμοποιημένα συγκεντρωτικά που δεν μπορούν να σας ταυτοποιήσουν. Τα συμβάντα αναλυτικών που δεν αφαιρέθηκαν ήδη κατά τη διαγραφή διαγράφονται αυτόματα μετά από 180 ημέρες.

Επικοινωνία

Ερωτήσεις: creativeproductiongamedev@gmail.com.