Denne side forklarer, hvordan du sletter din Film Queue-konto
og de tilknyttede data.
Slet i appen (med det samme)
Åbn Film Queue og log ind.
Gå til fanen Profil (bundnavigation).
Scroll til bunden af profilskærmen.
Tryk på »Slet konto og data«.
Bekræft i dialogboksen.
Sletningen er permanent og træder i kraft med det samme.
Hvis du ikke har adgang til appen
Send en e-mail til
creativeproductiongamedev@gmail.com
fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, med emnet
»Delete my account«. Vi sletter din konto inden for 30 dage.
Profil og præferencer: aldersgruppe, sprog, smags- og streamingpræferencer.
Aktivitet: status »set« / »se senere«, sessionsmedlemskaber, swipes, matches og afsluttende afstemninger.
Kontaktmatch-hashes brugt til at finde venner.
Enhedstokens til push-notifikationer.
Analyshændelser knyttet til din konto.
Hvad der bevares
Ingen personlige data opbevares efter sletning. Eventuelle resterende
analysedata er anonymiserede aggregater, der ikke kan identificere dig.
Analyshændelser, der ikke allerede er fjernet ved sletning, slettes
automatisk efter 180 dage.